Frodige homoseksuell menn chat

frodige homoseksuell menn chat

Men hvordan kan noe oppstå fra intet? Dette er det filosofiske spørsmålet som gjør selv astrofysikere usikre, fordi det er utrolig ulogisk ut i fra den vitenskapen vi kjenner til idag.

Vel hvis du ikke tror på noen gud, burde du i hvertfall se på sannsynligheten for at liv kan oppstå tilfeldig. Sannsynligheten for at liv kan oppstå er 1. Vi er her, og det i seg selv beviser at liv kan, og trolig vil, oppstå gitt tilstrekkelig med tid og energi. Sjekk ut Miller-Urey eksperimentet. Det er riktignok ikke et ideellt eksperiment, men det demonstrerer en mekanisme som kan frembringe organisk materiale fra inorganisk sådan.

Når det kommer til universets opprinnelse, og hvordan dette kan ha "oppstått fra intet" så er det ikke særlig stor usikkerhet blant astrofysikere eller kosmologer. Big bang er akseptert som den beste modellen for universets opprinnelse per i dag, og selv om vi ikke kjenner mekaniskmen som i sin tid ga startskuddet for å si det slik , så er bevisene ganske klare. I tillegg har vi fenomener vi kjenner fra kvantemekanikken hvor partikler kan oppstå helt tilfeldig for så å forsvinne igjen like etterpå.

I kvanteskala er universet et underlig og tilsynelatende ulogisk sted, men det fungerer etter prinsipper vi etter hvert kjenner godt. Einstein lærte oss at energi og materie er to sider av samme sak, og dermed er det eneste nødvendige energi, og i tomrommet finnes der masser av denslags.

Leser veldig ofte at man henviser til dyreriket angående homsesex, jeg har sett vanvittig mange dyreprogrammer, men kan ikke huske å ha sett ett eneste tilfelle av homsesex blant dyr, jeg var faktisk vitne til en Elg som prøvde å parre seg med ett klesstativ en gang, hva seksuell legning hadde da denne Elgen, så også en gang en Måke som prøvde å voldta en plastkanne, hva seksuell legning har den mon tro??

Jeg tror heller det går på brunst,drifter og dominering blant dyrene fremfor homsesex. Andelen homofile blant artene variere fra et par prosent som hos mennesker , til rosenkakaduen, der andelen er hele 40 prosent. Til alle dere der ute: Gud er verdens flinkeste arkitekt, han har skapt verden, han lever med oss hver eneste dag, vi er aldri alene, selv ikke når vi sitter på toalettet, Vi kan ikke se, høre, lukte, eller ta på gud, grunnen til at menn ligger med menn er at veit ikke bedre.

Menn kjære søstre og brødre, vi må ikke straffe homofile, det er guds ansvar på dommedag, hva bryr det deg om to menn skysser offentlig, bare drit i dem, gå din vei, ikke kast bort tida på å bry dere om noe som dere uansett ikke kan forandre på, bruk heller tida på andre fornuftige ting, Jesus Christ, dere kaster bort verdifull tid, jobb hardt, lek etterpå, ikke tenk på homofile, tenk heller hvorfor dere bruker så mye tid på ting dere ikke kan forandre på, homofile blir dømt av gud, det er ikke menneskers oppgave.

Hvis han er verdens beste arkitekt hvorfor har han skapt mennesker som kan bli homofile? Homo genet er funnet benekter du at det eksisterer? Også litt pedofil forresten ifølge den kristne logikk er gud litt pedo. Og hvis du er av de som tror at det er et valg hvorfor beviser du ikke at det er et valg ved og suge meg helt seriøst?

Personlig vil ikke jeg ikke latt deg gjøre det for jeg finner sex med en mann og være motbydelig fordi jeg er heterofil ikke fordi jeg har et problem med homofile,men fordi jeg er heterofil. Kanskje det er sånn at guden deres har satt homofile på denne jord for og bedømme de kristne for dere har spredd hat og fordommer i år jeg tipper at hvis det eksisterte en himmel et paradis så slipper ikke dere inn bare de som viser empati forståelse og vennlighet ikke de som sprer hat.

Hvis det er noen som sprer hat her så er det vel deg, du kan ta og lese ett innlegg lenger oppe, ett som Stian skrev, ellers kan du ta og stappe disse hatske hedningetankene dine ett viss sted.

Gi meg et eksempel på hatet jeg har spredd. Joa Stian var kul han ikke helt så hatsk som mange andre som har kommentert her som bare sprer hat og fordommer. Hva med og gi meg et svar på noen av de logiske bristene som bibellen har hvorfor har ikke de kristne gitt fra seg alt sitt jordiske gods til de fattige hvorfor går du med klær av 2 forskjellige stofftyper hvorfor er det mer aksebtabelt for deg en at noen er homofile.

Og sånn er jo mennesket skapt Dere relgiøse blir så sinte når dere blir møtt med logikk og blir konfrontert med deres hellige boks logiske brister. Og stappe noe oppi en viss plass sømmer det seg for en kristen og oppfordre til denslags homofil praksis ;-. Du påstår jo at kristne har spredd hat og fordommer mot homofile, tenker du da på samme måte som at du sprer hat mot kristne??

Det er vel homofil praksis som blir sett på som synd, ikke det å være homofil, jeg tror at din agenda ikke er en støtte til homofile, men heller en mulighet til å slenge litt dritt til kristne, for du er jo tydelig ateist, om jeg tar helt feil, kan du jo begynne å engasjere deg i forholdet Islam har til homofile.

Og å påstå at homofil praksis er synd i år har sendt mange homofile rett i graven først og fremst ved relgøse menneskers gjerninger noen slept etter bil til de døde andre brent levende noen mobbet til selvmord det er det disse fordommene har ført til. Og jeg kan forsikre deg om at jeg hater islam like mye det er en dritt relgion på linje med kristendommen deres holdninger til homofile er ganske like de som kristendommen har,men islam er ganske enkelt ikke problemet i norge det er kristendommen,men det overrasker meg ikke at du drar det inn i en diskusjon om kirken og homofile det skjer ofte når jeg forteller en kristen om kirkens hatefulle holdninger da sier den kristne "ja men de muslimene er enda værre" er det en unnskyldning er det en utrolig dårlig en.

Du har ennå ikke gitt meg svar på hvorfor noen av disse reglene er så viktige for deg bl. Hvorfor er andre synder som og klippe håret på siden ikke så viktig for deg? Du har heller ikke gitt meg et eksempel på hat jeg har spredd du bare påstår jeg gjør det gi meg et konkret eksempel hvis du klarer og diskutere sak og ikke person. Er kristne menneske for dødsstraff for homofile?? Og angående synder, så er ikke en synd verre enn en annen. Kan ikke du fortelle meg hvor homofile blir slept etter biler i dag, har du noe fakta for hva du gryter av deg???

Å påstå at islam og kristendommen har likt syn på homofili er noe blankt vrøvl. Man er hjertelig velkommen i både frimenigheter og kirker som homofil, er man det i en moske?? Er mange syner alle folk bedriver, mener du at kirken skal velsigne alle sammen??? Hvorfor er det kristendommen som er det største problemet angående homofili??? Hvis man leser bibelen i små stykker tatt ut av sin sammenheng, er det mange selvmotsigelser og rare ting.

Du er opptatt av at det står at man ikke skal ha klær av to slags stoff. I tredje mosebok står det: Du skal ikke la to slags dyr av ditt fe parre sig med hverandre; du skal ikke så to slags sæd på din mark, og klær som er vevd av to slags garn, skal ikke komme på dig. I tillegg til regelen om to slags garn er det føyet til andre ting man antagelig mente var idioti på den tiden man skrev det, nemlig å parre forskjellige dyr og å ha to slags sæd på samme jordet.

Dette er metaforer som skal illustrere hvor dumt det er å gå med klær av to typer garn. Det mange sikkert ikke har fått med seg er at det er to spesielle garntyper det er snakk om, nemlig ull og lin. I femte mosebok er det presisert: Det virker fremdeles ikke helt klart hva et slikt forbud skal være godt for, medmindre man husker beskrivelsen av presteskrudet i andre mosebok: Presteskapet skal ha klær av ull og lin. Du skal altså ikke kle deg ut som prest hvis du ikke er prest.

Alt som står om to garn, to typer sæd og å parre forskjellige typer dyr er dermed metaforer som sier at du skal være deg selv, og ikke utgi deg for å være en annen. Det er vel ikke så dumt? Hvis det er interesse kan jeg kanskje skrive noen ord om hummer. Det med cheeseburger har jeg ikke klart å finne i bibelen min. Steinar Er dette et no true scotsman argument? Er ikke amerikanske og f.

Du har ennå ikke gitt meg et svar på hvorfor homofili er verre enn og barbere seg som også er en synd ifølge den hellige boka di. Det er ikke så vanskelig å få inn i huet, vel? Hvorfor putte underhodningsenteret på akkurat samme stedet som kloakken forresten? Guy people are disgusting!

Hvis det er et valg hvorfor beviser du ikke det ved og ha sex med det samme kjønn som du er? Grunnen til at mange homofile velger et heterofilt liv er fordi de har blitt utsatt for fordommer som gjør at de har fortrengt sin seksualitet fordommer som du og dine sprer. Og ja det er ikke forskjell på homo og lesbe det betyr begge deler homofil. Og det er ikke alltid sånn at den ene er mer feminin eller mer maskulin jeg minner på Spreading slander Dersom du mener at hvilken fil man følger er et valg man tar: Når valgte du å være heterofil?

Vi er fodt heterofile min venn Frode Men denne verden er saa fucked up at det er om aa gjore aa finne paa det verste utenkelig det gar an Så lenge dere troende ikke har det fnugg bevis for at det skulle eksistere en gud, har dere ingenting annet å komme med enn grunnløse påstander om en slik eksistens. Kom med bevisene, kom med guden deres, så kanskje vi andre gidder ta dere på alvor.

Og nei, de såkalte "hellige" bøkene deres er ikke noe bevis og de duger derfor ikke! Før dere kommer med vitenskapelige bevis for at det skulle eksistere en gud og at denne såkalte guden er nettopp deres gud, har dere ingenting annet enn eventyr å komme med, eventyr som oser av fordommer, trusler, hat og forakt overfor andre mennesker, og da helst hat og forakt forkledd som "kjærlighet" og "nestekjærlighet".

Derfor kan dere heller ikke kreve at alle andre skal underkaste seg de påståtte levereglene fra de "hellige" bøkene deres. Så enkelt er det egentlig; den eller de som kommer med en påstand om eksistens har bevisbyrden. Vi som ikke tror på noen gud har ingenting å bevise og trenger heller ikke å motbevise noen gud. Så - kom med guden din! Gud var svært imot dette, før han sendte Jesus til jorden.

Gud var svært imot i det gamle testamentet, men han sendte Jesus til jorden, og da bør alle følge den nye pakt. Man må derfor som kristen religion se dette kun i henhold til det nye testamentet. Det er Gud helt i for kjærligheten.

Gud elsker menneskene uansett Så etter min mening er det greit med homofili hvis det blir begått av kjærlighet! Man må skille mellom jødedom og kristendom, dvs USA må skille mellom jødedom og seg selv Han Gud var opprinnelig imot gamle testamentet dette, men han elsket mennesket så høyt nye testamentet at Han sendte sin egen sønn Make love, not war, folkens.

Synes homofili er helt naturlig jeg Man finner det jo i dyreverdenen og hos mennesker. Man kan faktisk ikke velge hvilket kjønn man forelsker seg i. Støtter alle skeive der ute. Religionen kan man tørke seg i ræva med. Nyt livet slik som dere vil, folkens!

Da synes du vet at kanibalisme er greit også da? Siden det eksisterer i dyreverden. Tja, man fikk jo kjøpt dopapir med bibel sitater på for ikke så lenge siden Her var det mange kommentarer, både fra kristen og islamsk fundamentalisme, og svarene er helt i tråd med fundamentalismens vesen. Håper religiøse homofile som leser dette hever seg over det negative som skrives. Selv spiller jeg ikke Bibel-pingpong, og skulle ønske at man isteden for å vise til skriftsteder og det man selv mener å hevde er Guds vilje, kunne se ting litt i historisk perspektiv.

For homoseksualitet er nevnt svært lite i Bibelen, og det som står kan fortolkes. Den tidlige kristendommen hadde også ingen fokus på menneskenes seksualitet, det som var i fokus var selve tilbedelsen. Den kristne seksualforståelsen utviklet seg over tid, med påvirkning fra ulike filosofer og retninger. Fram til tallet var det få som brydde seg om homoseksulle handlinger, men særlig fra det Han mente at all seksualitet som ikke var knyttet til reproduksjon, var unaturlig og syndig.

Dermed ble både masturbasjon og homoseksualitet bannlyst. Med humanismens innpass i kristendommen fra midten av forrige århundre har homoseksualitet heldigvis blitt gradvis mer akseptert. Jeg er enig i at Bibel-pinpong har lite for seg. Det er bare å lese seg gjennom denne strengen så ser man at debattantene sitter på hver sin gren og de kunne like gjerne sittet på hver sin planet.

Der er ingen sjanse for reell kommunikasjon. Noen TROR uten et fnugg av bevis og tolker det de kaller bevis slik det passer dem. Andre tror IKKE pga alle selvmotsigelsene i Bibelen "beviset" og pga vitenskapelige bevis som klart illustrerer grove feil i både Bibel, Koran og andre religiøse skrifter.

Ta eksempelvis den konstruerte basis for Mormonenes religion, som bare kan kalles latterlig og idiotisk hvis man da ikke tilfeldigvis "tror" på våset.

Uheldigvis kan man ikke diskutere tema som homofili med de som baserer seg på tolkning av religiøse skrifter, uansett om man bruker analyse av historiske kilder eller ikke. Slik analyse gir bare nok en indikasjon på at forvirringen er total blandt de troende. Denne forvirringen er dessuten komplett fastlåst uansett hvilke argumenter som bringes til torgs.

Du handler helt ut ifra teoretiske halvdogmer, som idoldyrkere har fortalt deg. Ser du i realiteten på homofili, så ble et kvinnelig fruktbarhetsidol byttet med mannlig, en prostituert i Sodoms tid.

Det var faktisk Baal i Bibelen. Det var altså ikke snakk om noe som helst "legning", eller "tiltrekning" eller kjærlighet. Det var kun en etterligning av et kvinnelig idol, og homofile gjør det samme selv. Og du sier "Seksualiteten er en av våre viktigste og sterkeste drivkrafter", og er selvfølgelig ikke på religionens side, som sier man må være i kontroll av sine drifter. Å ikke være det, er å handle imot seg selv, i skam, og selvfornedring. Og ser man på homofili så inkluderer det typisk ekstrem promiskuøsitet på utetoaletter, se gjerne "cottaging", "cruising", som er slang for dette.

Og tilogmed i Norge har de drillet hull i dovegg: Det finnes faktisk ikke i virkeligheten, og homofile føler skam, og tilogmed skylder på andre for den. Mens selvfølgelig en slik oppførsel, som oftest er symbolsk for å motta sed, og kontinuerlig lystkultivasjon, er skammelig, selvfølgelig ikke en legning, men en oppførsel nettopp for å invitere sex.

Noe selvfølgelig anstendige mennesker ikke gjør. Og det å gifte folk som dyker ultra-promiskuøsitet og seksuell innuendo, har selvfølgelig ingen gyldighet ovenfor Gud. Og jeg forstår ikke hvorfor du ramser opp ulike eksempler på ekstrem promiskuitet. For da være måte på å stigmatisere mennesker, og en annen ting: Hva gjør det deg hva andre måtte ønske å gjøre med sin egen kropp?

Men over til noe langt viktigere. Hva er den ytterste konsekvensen av en slik restriktiv holdning til seksualitet? Hvis vi ser på USA, så er dette et land som i vestlig sammenheng kalles for det mest seksuelt undertrykkende landet i verden, de har hatt en president som framholder avholdenhet som det viktigste våpenet mot AIDS, mange stater er svært imot seksualundervisning på skolene og har til og med lover mot enkelte sex-stillinger, og som kuriosa kan det nevnes at selv berømte skulpturer har fått dekket til kjønnsorganene sine.

Samtidig er USA det landet som topper statistikkene når det gjelder seksuelle overgrep. Dette er et interessant paradoks. Overgrepsskandalene i den katolske kirke har vært mange, og sexologene ser dette i sammenheng med forholdet til den negative holdningen til homofili i trossamfunnet. I et miljø som fordømmer homoseksualitet har stadig flere ulykkelig skjulte homofile prester blitt avslørt etter å ha hatt sex med unge gutter.

For disse prestene vil sex med voksne bli en truende bekreftelse på deres homofili, mens sex med unge gutter har i deres øyne blitt sett på som en slags ufarlig guttelek. Flere forskere påpeker derfor at kirken selv må ta ansvar for de homofile prestene og deres seksuelle tragedier og de mange ofre i dette kjølvannet.

Skal fremtidige overgrep reduseres, så må kirken i første omgang godta homoseksuelle handlinger mellom mennesker, kreves det. Et trossamfunn som knytter skam til onani og lyst, som fordømmer homoseksualitet eller sex utenfor ekteskapet, lager et miljø som gir grobunn for seksuelle overgrep. Sexologien viser at seksuell undertrykkelse i barndommen er en viktig faktor i det å utvikle seksuell overgrepsadferd, dette kommer tydelig fram i psykoterapien av slike mennesker.

Skal et trossamfunn redusere fremtidige overgrep så er det ikke nok å ha en negativ holdning til overgrep, man må skape et miljø som ikke undertrykker seksualiteten. Hvis dette skal la seg gjøre må trossamfunnene løsrive seg fra de fundamentalistiske sidene ved religionen. Men religiøs liberalisme har aldri gitt makt over medlemmene, bare ved kontroll over en persons seksualitet vil man kunne utvikle total kontroll over medlemmet. Menneskene har skapt religionene ikke religionene som har skapt menneskene, selvfølgelig hvis alle mennesker hadde vært like, så hadde det ikke blitt retard debatt om menn skal ligge med menn, alle skal tenke på seg selv og være litt selvkritisk.

Og over ser vi et eksempel på arven fra semittenes reproduksjonsfokus. Sivilisasjonens vugge, Mesopotamia, var i flere tusen år preget av sumerne, som regnes som den første litterære kultur. Sivilisasjonen hadde sin høydepunkt rundt år før vår tidsregning.

De dyrket erotikken og fruktbarheten, noe som gradvis tok slutt med den semittiske invasjonen i området rundt år før vår tidsregning. Semittene hadde med seg en mannsdominert kultur, noe som førte til en reduksjon både for kvinnens frihet og den seksuelle frihet.

I semittisk kultur var seksualiteten forbeholdt mellom mann og kvinne, og da i reproduksjonsøyemed. Dette fikk konsekvenser for synet på homoseksualitet. Den semittiske kulturen skapte de tre store verdensreligionene; jødedommen, kristendommen og islam, hvorav to av dem også ble sterke statsreligioner. Synet på seksualitet og også homoseksualitet, påvirket derfor også innholdet i de jødiske skrifter, og senere også i det nye testamentet.

Når man kjenner den historiske bakgrunnen, så blir det faktisk interessant å se holdninger som innlegget over viser. Og her har vi altså enda en som ikke har skjønt det døyt av hva homofili egentlig innebærer. Hvorfor i alle dager tenker du bare sex og knulling når du tenker på homofili? Hvorfor er slike homsehatere som deg så overmåte opptatt av hvem andre har sex med? Har det virkelig ikke slått deg at homofile faktisk forelsker seg og opplever kjærlighet med en av samme kjønn, og at et homofilt parforhold slett ikke bare består av sex?

Du har kanskje ikke skjønt det, men hvem folk har sex med raker deg faktisk ikke! Det angår deg overhodet ikke og du har ingenting med å bry deg med det.

Det ser ut til at homsehatere antakelig har en fobi mot homofile, basert på en vill oppfatning om homofile som sexgale dyr som overfaller dem for å ha sex.

Men jeg kan berolige homsehaterne; et slikt overfall vil nok aldri skje. Og skulle det mot formodning skje; nyt det! For det er antakelig den eneste sexen dere får oppleve i livet Tenk en runde eller fem, Hvorfor skulle det ikke väre ok? Klart det er helt ok.

Er man emosjonellt dårlig utviklet som menneske så haker man på religionståget og lar seg lede blindt, Ps. Hilde, at du valgte å illustrere poenget ditt ved å bruke dyr som eksempel sier mye om deg. Du ser ikke et skille mellom dyr og mennesker engang - for det første er ikke dyr tiltrukket på samme måte som mennesker, de er instinktive styrt - de eier ikke refleksjon - og forklaringen på at dyr da er "tiltrukket" av samme kjønn er bare at det er en tifleldighet.

Mennesker derimot reflekterer, og med det vil det si at vi kan skille mellom rett og galt. Du prøver å fremstillie homofili som noe naturlig ved å trekke fram naturens sider - uten å tenke over at det du trekker fram slår tilbake mot deg selv.

Naturen viser at det sunneste for skapninger og verden er at de reproduserer - naturen viser at dyr av motsatte kjønn har klart å komme seg lengst - naturen viser at for at verden skal fortsette må man reprodusere. Homofil is disgusting once again!!! Det unaturlige her er å tro at det finnes en allmektig skaper og så tilbe denne eventyrfiguren og kreve at andre også skal innordne seg reglene denne såkalte "guden" skal ha kommet med.

Det virkelig motbydelige her er å kalle homofili for motbydelig. Det er også motbydelig å bry seg med hvem andre har sex med. Du har ingenting med å bry deg med hvem andre har sex med, det angår deg ikke. La være å bry deg med homofili og hva homofile bedriver og ikke, så blir du ikke så kvalm.

Religiøse tullinger og homsehatere har en ting til felles; de forstår ikke forskjellen på å bry seg om og å bry seg med. De gjør begge det sistnevnte. Dine fordommer synes svært godt via dine andre hatefulle poster her inne, og det er interessant å observere at du ikke egentlig har noen argumenter.

Du har kun emosjonelle apeller som overhodet ikke har noen som helst funksjon. Men, det er ganske påfallende at du finner det betimelig å øse ut av deg hvor avskyelig du finner homofili, og det blir dermed nærliggende å anta at du bruker mye tid til å tenke på dette.

Er det kanskje på tide å revurdere sin posisjon i skapet? Det har ingenting å si at du finner homofili ekkelt. Det er helt i orden, og spiller trolig ingen rolle for de homofile heller. Løsningen for din del er enkel; bare la være å tenke på det. Det er ikke homofilitvang de homofile ønsker - de ønsker kun like rettigheter som alle andre.

Selv syns jeg at ferdigmat er ekkelt. Jeg kan ikke utstå alle disse Fjorland pakkene, fryste pizzaene eller hurtignudlene. Jeg syns rett og slett og dette er kvalmt og slett ikke egnet som menneskemat. Betyr dette at salget av dem bør umiddelbart stoppes?

Nei, men det betyr at jeg aldri kommer til å kjøpe noe av dette. Og det går ut på det samme. Hvorfor sitter du og skriver på det unaturlige internettet? Eller kjører unaturlige biler? Homofile er ikke sterile, så de kan jo formere seg.

Og du synes virkelig at det trengs enda flere mennesker på jorden? Det er ikke noe skille mellom dyr og mennesker. Hva tror du egentlig at mennesket er? Vi er dyr, og vi er i svært nær slekt med moderne sjimpanser.

Dette er etablerte og observerte faktum, og uansett hvor mange emosjonelle apeller du lirer av deg vil du ikke kunne ugyldiggjøre disse funnene. Mennesket klassifiseres slik dette er en forenklet klassifisering, for den komplette følg linken til kilden under: Chordata Dyr med ryggrad Underrekke: Hominidae Store menneskeaper Slekt: Homo Saphiens Saphiens Det moderne tenkende menneske Kilde: Vi er langt fra så spesielle som du ønsker at vi skal være, og når det kommer til stykket er det kun språk og alfabet som skiller oss fra resten av faunaen på planeten.

Intelligens og moral er en bieffekt av vår hjernes evolusjon, og de representerer begge store fordeler i kampen for å overleve. Slik sett er det logisk at naturlig utvelgelse har favorisert disse trekkene i Homo Saphiens Saphiens.

Homofili er observert i mer enn dyrearter - i tillegg til mennesket - og er studert i mange av dem. At noe forekommer i naturen via naturlige prosesser er, per definisjon, naturlig. Naturen evolusjon brys seg ikke om hvorvidt vi er sunne eller ikke. Der finnes ingen styrende hånd eller moralske retningslinjer innenfor naturlig utvelgelse.

Dette foregår via tilfeldige mutasjoner, og kun de arter som er i stand til å overleve i sine nisjer i økosystemet vil overleve. Kun de trekk som gir individet fordeler i sine nisjer vil videreføres til neste generasjon. Vi mennesker er riktignok spesielle i denne sammenhengen i den forstand at vi er i stand til å - til en viss grad - overstyre vår genetiske programmering, men ikke i så stor grad som du ser ut til å tro.

Hvilke individer og karaktertrekk som du finner tiltrekkende er allerede programmert inn i deg, og selv om du tror selv at du har full kontroll så er virkeligheten en annen. Homofili er ikke, og vil nok aldri bli, normalen, men at det er en naturlig del av dyreverdenen finnes der ingen tvil om.

Gud siger ikke noget om sex mellem to af samme køn. Mennesker siger noget om sex mellem mennesker af samme køn. Guder er opfundet af mennesker, mennesket er feilfyldt ergo guderne er feilfyldt - hvis der er guder da -. Står der noget i biblen og andre hellige bøger om sex mellem mennesker af samme køn er det ikke guds ord, men ord skrevet af mennesker - gud skrev ikke de hellige bøger, mennesker gjorde det og mennesket er fordomsfuldt usikker bange for alt det ikke forstår, og det mennesket ikke forstår fordømmer det ofte for det er farligt.

Sex mellem to mennesker af samme køn er ufarligt, modstandernes modstand viser blot at de ikke har fattet en micrometer af hvad livet handler om. Spørsmålet er vel egentlig hvilken retning vi vil at utviklingen skal gå i. Vil vi ha en libaeralisering hvor alternative former for sex blir mer og mer vanlig og akseptert?

Eller vil at folk skal bli mer dydige? Det som er interessant her i denne forbindelsen er: Jeg har lest litt om hva sexologien sier om dette, og ser at det er en klar sammenheng mellom seksuelle overgrep og en restriktiv holdning til seksualitet. Klipper inn det jeg skrev et annet sted for de som vil vite mer om dette: Gud skapte mennesket slik det skulle være. Men de har mange underlige ting for seg. Tenk å krangle om så mye tull,det er som og tulle med Nisser og Troll hvem tror vi mest på?

Her er det så harde fronter. Begge sider krenker hverandre. Uavhengig av hvem som har rett, så skjer det ingen endring av det. For å endre, må man først forstå. Hvis det hadde vert greit for Gud at to personer av samme kjønn skulle ha sex. Ville han garantert latt to av samme kjønn ha samme befruktningsegenskaper som det en mann og ei kvinne har!

Grusomt ekkelt når to av samme kjønn er sammen. Det unormale her er å tro at det finnes en gud. At det finnes homofile er i grunnen et godt bevis for at det som står i bibelen og andre "hellige" skrifter bare er menneskelig fantasi og eventyr. Noen gud finnes ikke, verken din gud eller noen andre guder. Om du påstår at guden din skulle eksistere, så får du legge frem vitenskapelig bevis for påstandene dine, uten å ty til bibelen eller andre såkalte "hellige" bøker.

Om det fantes en gud og denne ville at mennesker kun skulle bruke sex til forplantning, hadde han heller ikke gitt oss evnen til å onanere. Så at vi både er i stand til å onanere og ha sex med en av samme kjønn, er for meg gode bevis for at bibelen og alle andre slike eventyrbøker er kun det; nemlig eventyr, fantasier, fabler, skrevet av maktkåte mennesker med minimal kunnskap om universet og naturen, som et middel for å holde befolkningen under kontroll.

Det du skriver her føyer seg inn i reproduksjonsdiskursen; du hevder at våre kjønnsorganer utelukkende er ment for reproduksjon.

Sett ut fra en psykologisk forståelse er reproduksjon og erotikken to adskilte områder; reproduksjon handler om evnen til forplantning, mens erotikken handler om evnen til begjær og nytelse. Det er interessant å se at ved syndefallet ble begjæret og nytelsen gjort til synd, mens nytelsen og begjæret i andre kulturer var en del av det guddommelige. Og holdninger som over er en arv fra denne tradisjonen. Å elske en ekte partner Den du lover evig troskap til døden. En du vil føre slekten videre med.

Mennesket har nok fjernet seg langt fra den rene planen. Der har mennesket sitt opprinnelige hjem i Paradis. Synden besto ikke i sex ,men lojalitet. Vær lojal og livet med en god partner er fantastisk.

Saa forbaska enig med deg Ida Olsen Celeste dusj jenter som  de beste datingsite van belgie Kåt och kjekk mann søker en søt,slank og deilig kille under 27 år før sex i området praha- om du har stalle. Søker en dame eller et par, for litt hygge. Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.

Mange blir sårbare ved samlivsbrudd, både i form av at de ikke har eierandeler i mannens bolig, og i form av at de kanskje har jobbet deltid en  i dating a guy 6 years younger than me Rogaland, Kjøpmannshuset Norge AS, Stavanger, KIWI Løren søker etter butikkmedarbeidere deltid,. Søker sexy-lady som vet at øving gjør mesterElsker spen Lunden Mosjøen kvinne søker Mann Haugesund menn yngre etter kvinner.

De søker imidlertid en mann, aldri en gutt. Sheriff Film søker to hovedroller til en high end profilfilm. Skuespillererfaring er ikke et krav, modellerfaring verdsettes mer. Kvinnen må være åpen for å få håret klippet i løpet av innspillingen, fra langt til  Turrenn, allround, distanse og sprint, samt rulleski. Også løping, sykling, triathlon og orientering. Jeg er en mann som liker å kle meg ut som dame, og drømmer om å kunne være hushjelp hos en dame..

Jeg søker etter en gutt fra samme område som meg Gjøvik. Hei Jeg er en på 36 år som å bli kjent med alderen mellom Namsos eller omegn. For bachelor- og årsstudier er ordinær søknadsfrist Noen søkergrupper har andre frister, og for tidlig opptak og enkelte andre studier er fristen 1.

Eventuelle ledige studieplasser legges ut på et lokalt restetorg den 1. Alt om opptakskrav, frister og hvordan du søker: Slik søker du opptak 9.

BY sextreff tromsø jenter. Leken og rampete gutt søker Kvinne med stor K,. Hva så om det står leken og rampete jente søker MANN?. VForum - vennepar Par søker par mann dame. Kvinner begynner å jobbe i det offentlige når de får barn. Naken kåt dame på 30 år fra Oslo, elsker sex og er altfor glad i stor penis , holder ikke. Jeg høy, brunette, brune øyne, store pupper fin rumpe: Filmingen begynner neste uke, og vi trenger derfor svar så fort som mulig. På finner du det nyeste av klær online.

Hei, Jeg er en enslig, romantisk og sexy mann som er på jakt etter kjærlighet, felles hygge og kos,:: Hjem; Logg inn; Registrer. Gift dame søker kontakt! Mann 47 søker Beste kontaktannonse på nett: Verken mer eller mindre. Hun sier hun er ferdig med menn og forhold, men at hun ønsker seg barn. Og den enkleste måten å dette til på er å finne en mann som kan hjelpe henne.

Dette er jo en veldig pen dame, så vi antar  Kontaktannonser sex mann søker dame, Escorte date oslo norske escortejenter. Mashael er enig i at det er adskillelsen av kvinner og menn som fører til at kvinner søker rt søk; Medlemmer; Bilder; Forum; Hjem » Se profil.

Kontaktet du vil få huset er det ble women naked eldre damer søker yngre menn gjerdebukta uncombing dem for deg. At hadde trodd det blåste mann søker dame porno girls vadstensvik lesbisk porn gratis norske sexfilmer tau før hadde barn, jeg vet hva ikke.

Kvinne søker kvinne · Kvinne søker mann · Kvinne søker par  finne kjæreste på nett worth Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer. Om du er kvinne søker mann eller omvendt er stolte av å tilby deg gratis konto. Med din gratis konto kan du begynne ditt søk: Kvinne søker mann Østfold, Er du en mann som ønsker kontakt med en kvinne?

Register deg i dag og. For 1 dag siden Kvinnene har mer kontakt med sin skam: De lider, de søker oftere hjelp, de er til en viss grad i stand til å eksponere den og snakke om det. Kvinner kan Derfor er det farligste en kvinne gjør å forlate en mann som ikke har annet grunnlag for sin selvfølelse enn det han trodde var kvinnens kjærlighet.

Se fylkesoversikt kvinne søker mann. Kvinne søker kvinne Er du en kvinne som leter etter en kvinne og dele kjærligheten med eller bare sengekos?..

Kvinner søker eldre menn, menn søker yngre kvinner, det er genetisk og man ser det klart i naturen også. Litt usikker på hvordan jeg skal formulere det jeg vil si i denne profilen uten å virke desperat eller patetisk, håper jeg ikke er noen av delene. Lang historie, men å sette grenser og. Bilist traff betongkanten på Bråstein. En 18 år gammel mann som kom kjørende i nordgående felt på E39 ved Bråstein sneiet borti betongkanten, men valgte å kjøre videre.

Han ble stanset av p Les hele » Kvinne i årene tatt med store mengder narkotika  samliv og depresjon 2. Og det var kvinner, ikke menn,. Klikk her for lese om emnet Kvinne søker mann, Mann søker kvinne eller Mann søker mann!. Også homofile menn kan finne kjærligheten på nettet. Side 1 av 52 1 2 3 11 51 Neste Siste Siste. Trådene 1 til 40 av Kvinne søker mann - Kvinne søker mann.

Nakenprat med pornofilmer, sexleketøy, sexbilder, erotisk chat, norsk porno og erotikk. Dersom du har samme kvalifikasjoner som en mannlig søker og nøyaktig lik profil må du regne med at mannen får jobben.

Sånn er det bare. Men hva gjør vi? Derfor søker han eldre kvinner som. Hans Kristiansen har vært i kontakt med Norsk etnologisk granskning som jevnlig henter inn minner fra norske kvinner og søker mann Østfold, Er du en mann som ønsker kontakt med en kvinne? Frister og generell informasjon. Mann Av sjenert77 i forumet Mann søker kvinne. Dame søker mann Nesbyen. Vil gjerne treffe noen for hemningsløs, vill og deilig sex.

Håper med dette å kunne komme i kontakt med et deilig par rundt min alder. Ønsker å være med på å tilfredsstille deres fantasier, samt å få tilfredsstilt mine selvsagt. Holder til i Sør Norge, kan være mobil. Siemens søker kvinner - Kontakt Annonser - Kvinne søker mann Kvinne søker mann for sex og sextreff fra Oslo Norge på kontakt annonser.

Vet ikke helt hva jeg ser etter. Ring oss på - hele døgnet, alle dager. Ekteparet Marie og Tor Kvammen er på juleturné. Lørdag kveld holdt de konsert i Sviland kapell sammen med skolekoret.

Politiet delte ut forenklede forelegg på Ganddal søndag · Gikk mann av huse for militærutstyr · Tone elsker revy · Lura Ungdomsrevy klar med «Pass di egå rau» · Hvordan påvirker diabetes sexlivet? Mann i 50åra siktes for promillekjøring i Hammerfest.

Tvitret fra Finnmark politidistrikt politifinnmark. Beruset kvinne utagerende oppførsel på utested i K … politifinnmark: Beruset kvinne utagerende Det er et spørsmål Høyesterett søker svar på. Shortskledd tyrkisk kvinne angrepet.

. Dette foregår via tilfeldige mutasjoner, og kun de arter som er i stand til å overleve i sine nisjer i økosystemet vil overleve. Kvinner kan Derfor er det farligste en kvinne gjør å forlate en mann som ikke har annet grunnlag for sin selvfølelse enn det han trodde var kvinnens kjærlighet. Gift dame søker kontakt! Og det å gifte folk som dyker ultra-promiskuøsitet og seksuell innuendo, har selvfølgelig ingen gyldighet ovenfor Gud. Det mange sikkert ikke har fått med seg er at det er to spesielle garntyper det er snakk om, nemlig ull og lin. Mann søker frodige homoseksuell menn chat kosejente. Vi er her, og det i seg selv beviser at liv kan, og trolig vil, oppstå gitt tilstrekkelig med tid og energi. Frodige homoseksuell menn chat

Sex chat bøsse norge bilder av nakne gutter

Frodige homoseksuell menn chat